Over De Polderhaan

De locatie

De camperplaats van de Polderhaan is gelegen in het mooie groene natuur van Harmelen. Een locatie waar u heerlijk tot rust kunt komen.

Wij heten u van harte welkom op onze camperplaats

Over de locatie

Polderhaan bevindt zich in een rustig landschap van weilanden en brede sloten. Door het verre zicht en de open ruimte worden je oog haast naar de veelal schitterende wolkenmassa’s getrokken. Dit is dé plek om te ontsnappen van het drukke stadsleven en jezelf trakteren tot een heerlijk moment van rust.

Midden op het terrein kunt u met collega camperaars een potje jeu de boules spelen of gezellig ervaringen uitwisselen.

De eigenaren

Voorjaar 2019 startten wij, Jos en Jacqueline van Egmond, met de opbouw en inrichting van Polderhaan. Met veel enthousiasme realiseerden we een camperstandplaats, een compleet palet aan faciliteiten, een gezellige huiskamer en een boeken-ruil-o-theek.

Onze droom is het creëren van een vriendelijke, toegankelijke en relaxte camperplaats, waar onze gasten heerlijk kunnen ontspannen en genieten van de prachtige omgeving. Of je nu ontspanning, rust, historische plaatsen, de mooiste routes in de natuur of leuke energieke en gezellige activiteiten zoekt, Polderhaan en de uitdagende en veelzijdige omgeving bieden je al deze mogelijkheden.

Trots op het resultaat, heten we je graag welkom bij Polderhaan in Harmelen.

Groene energie

Onze zonnepanelen leveren genoeg stroom om energie neutraal te zijn. Met de aanschaf van een 102 KW accu kunnen we nu ook de stroom van de dag in de avond/nacht gebruiken, en zijn we veel minder aangewezen op netstroom.Met de zonneboiler voor het opwarmen van het douchewater kunnen we nu ook
bijna zonder aardgas..